Min mission

Det skal være let og sjovt at leve sit liv fuldt ud.

Vi er alle sammen helt unikke væsener med særlige talenter. Med masser af muligheder for at få noget helt fantastisk ud af den gave, vores liv er.

Vi er også født med et ønske om forbundethed. En forbundethed, som vores ego ofte bilder os ind, kun kan opnås ved at passe ind.

Og får egoet lov til at bestemme, kan vi komme til at ligge under for frygt, selvskabte hensyn og følelser af forpligtelse.

Vi kan miste os selv i en masse selvudvikling, der bare bringer os længere væk fra vores ”selv”. Alt sammen noget, der gør, at vi gradvist mister vores spontanitet og kontakt til hjertet – og til vores ønsker, behov og formål.

Så bruger vi måske ikke længere vores unikke talenter – eller træffer valg, der bare ikke er helt gode for os. Eller vi mister måske balancen, så karriere – eller det at være givende og gøre en forskel –   fylder så meget, at der ikke er plads til egenomsorg og glæde.

Hvis du er “faret vild” eller fanget i egoets spind, hjælper jeg dig tilbage på din vej. Til alt det, der er dig.

Maricha Ravn | Find det unikke i dig selv og udfold dit potentiale

Jeg brænder for at hjælpe dig

Mit mål er at hjælpe dig til et liv i balance,
hvor du udnytter dit fulde potentiale:

Min sjæls mission

Jeg er her for at hjælpe sjæle til at indfri deres fulde potentiale i dette liv.

For at inspirere til og vejlede i at leve i samklang med sjælen.
Vejlede til at tage lederskab og dermed skabe det smukkeste samarbejde mellem sjæl – bevidsthed – underbevidsthed. Mellem krop – sind- og ånd. Skridt for skridt.

Jeg er her for at vise vej til at leve med hjertet åbent og følge sin intuition/indre stemme.
Til at leve frygtløst – og med den mest optimale anvendelse af fri vilje.

Jeg er her også for at hjælpe med at overvinde de skader. der måtte være opstået ved inkarnationen – og overvinde/afinstallere de uhensigtsmæssige påvirkninger forårsaget af arv og miljø under opvæksten. For at udrette magi.

Jeg er her for at finde veje til at inspirere så mange som muligt til at pakke gaverne i deres liv ud. så de kan leve et helt fantastisk og magisk let liv.

Udnyt dit livs muligheder
og fold dine talenter ud

Lyst til mere?

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at høre mere fra min verden. 

Jeg viser respekt for din indbakke.