Overbygning
clairvoyance uddannelse

Vil du gerne have mere?
Har du svært ved at holde energien oppe?
Savner du samværet og læringen?
At blive mødt som hele dig … uden filter?

Overbygning til din clairvoyance uddannelse

En magisk rejse ud i de finurlige måder, vi kan bruge vores clairvoyante og healende evner – og vores energibevidsthed – til at skabe forandring.

Vi dykker dybere i den røde tråd i dit liv (sjæl/krop/sind) – så du kan skabe det liv, der passer til den, du virkelig er. Skabe endnu mere mening. Give dig selv frihed for indre kampe.

Du løfter dig i vibration. Fra frygt til tillid til frihed. Du får flere værktøjer og du bliver endnu bedre til at løfte andre.

Ny viden. Ny teknikker. Gamle teknikker i ny, udvidet version… og en anden sammenhæng.

Praktisk information

Maricha Ravn | Find det unikke i dig selv og udfold dit potentiale

Vi starter 14. november 2022

Holdstørrelse:

12-14 deltagere

Pris:

Du betaler 2.850 kr. ved tilmelding. Derefter 2.850 kr. pr. modul.

Du binder dig for hele forløbet ved endelig tilmelding (kontrakt).

Forudsætning:

At du har en clairvoyance-uddannelse i forvejen

Maricha Ravn | Find det unikke i dig selv og udfold dit potentiale

Udtalelser

Hjælper din unikke spiritualitet frem

Det er helt unikt at gå hos Maricha, fordi du møder så mange forskellige mennesker med hver deres unikke specielle spiritualitet, og dette hjælper Maricha frem i den enkelte.

Det er min “Hogwarts”, min troldmandsskole.

Når du træder ind af døren ved du, at “her kan alt lade sig gøre”. Og når du forlader skolen igen, er det med ny viden og nye evner, der “rocks your world”.

Maricha er sød, venlig, sjov og en hjertevarm underviser. Hun overlader et ypperligt ansvar til den enkelte om at se sig selv udefra, og tage ansvar for sin egen udvikling. Gør du det, er hun altid parat til at hjælpe dig videre og står med åbne arme. gør du ikke det, venter hun med respekt, til du er klar; til at komme videre, til at tage springet. Hvis du vil videre.

Her er ingen falske forhåbninger. Kun iøjefaldende guidning, der vil dig det bedste.

Ida Setterberg

Magi, der virkelig flytter noget

Ny indsigt i dit human design / the human matrix, kombineret med alt det kendte, det nye og det oversete. Nye clairvoyante måder, metoder og magi, der virkelig flytter noget.

Det er ganske enkelt fantastisk at gå et lag dybere og begynde at kunne se helheden i det store puslespil, der fører frem til hvem du er i krop, sind og sjæl, historien i det, din valgte lærdom, din mission denne gang hernede og de muligheder, der dermed åbner sig for dig.

Hvor meget du egentlig kan med dine medfødte evner, når de genaktiveres. Det er en fantastisk rejse ind i dit egentlige selv.

Flemming

Det er VILDT

Vi arbejder med nye metoder, og dykker dybere ind i vores sjæls mission og vores evner.

Vi lærer at håndtere de mønstre, der forhindrer os på vores vej, og som ikke var en del af aftalen fra start. Sjæl, sind, krop og herkomst har været de store emner indtil videre.

Jeg glæder mig bare til endnu mere af det.

Trine Jensen

Lyst til mere?

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at høre mere fra min verden. 

Jeg viser respekt for din indbakke.