Udtalelser

1:1 klienter

Mod på livets udfordringer…

Maricha er fantastisk. Jeg har rykket mig som menneske, fundet ud af mine værdier i livet og har mod på at møde livets udfordringer med gå på mod. Kæmpe ros til Maricha. 

Tænker at hvis man skal kunne åbne for mine ellers ret tæt lukkede porte, skal man sgu være dygtig…

Anja

Maricha er en af mine engle

Maricha, i mit hjerte er du en af mine engle – du har på mange måder været min redning, når livet er for uforståeligt.

Bumpene i vejen gør ikke så meget mere, fordi du har fået mig til at se hvor fantastisk en smuk rejse jeg er ved at tage.  Du har lært mig vejen til at forstå og virkelig se mig selv. Stole på mig selv, slutte fred med mig selv og lytte til min sjæl. Jeg har været ved adskillige clairvoyante for at finde netop dig – Tak.

Mette

Jeg får energi og mod

Når jeg går fra Maricha, er jeg fyldt op med al den energi og mod på mit liv, som jeg ikke så kort forinden. Maricha har formået at guide mig uanset hvilket udviklingsniveau jeg har befundet mig på. 

Der er aldrig presset for meget på, og bestemt heller aldrig for lidt. 

Med en meget positiv ånd, og med stor respekt og kærlighed, formår hun at guide mig til selv at løfte mig lige der, hvor jeg er lige nu. 

Hendes menneskesyn, klarsyn og heling er DEN mærkbare forskel der gør selvudviklingsarbejdet sammen med Maricha helt unikt. 

De største og varmeste anbefalinger fra mig, og det uanset om du ønsker dig mere indsigt, styr over ungerne, bringe kroppen i balance, god karma sammen med manden eller har endnu dybere og mere essentielle udviklingsbehov.

Camilla

Her tør jeg være åben

Jeg trådte ind i to, for mig, helt ny verdener – jeg kendte ikke Maricha i forvejen og havde aldrig beskæftiget mig aktivt med den clairvoyante verden – selvom interessen i nogen tid havde spøgt i baghovedet.

Jeg blev mødt af en varm og tillidsvækkende kvinde – der gav mig en fornemmelse af tryghed og som jeg turde være åben med i det univers jeg skulle udforske.

 

Pia

Udtalelser

Clairvoyance uddannelsen

En fantastisk magisk rejse

Jeg var ikke i tvivl om mit valg af uddannelsessted, da jeg mødte Maricha første gang. Hun vækkede i den grad min indre flamme.

Hendes måde at SE mig på, at se hver enkelt på er helt unik. Hendes energi gør noget magisk. Hun er fantastisk til både at støtte, skubbe og mærke efter hvad jeg og alle andre har brug for, er det et løft eller et skub eller et find selv ud af det…for at udvikle sig.

Jeg elsker udfordringer og ja det får jeg, på den helt rigtige måde. Hun underviser så alle kan være med, det veksler mellem teori og hands on.

Så hvis DU er klar til en fantastisk magisk rejse rundt i dig selv og med en fantastisk gruppe, er Maricha den helt rigtige guide på rejsen.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg er på den rette hylde under hendes vinger.

Helle

Her er plads til alt og alle

Her finder jeg svar på spørgsmål, jeg har stillet mig selv mange gange uden at finde svar før. Jeg er på vej til at blive den jeg gerne vil.

Det, der gør det helt unikt ved Maricha er, at vi alle er forskellige som personer, og der er plads til alle. Hun er super dygtig til at møde mennesker på den måde lige netop du har brug for at blive mødt på.

Hun skaber et rum, hvor der er plads til alt og alle dine følelser. Så sætter jeg mega pris på den professionelle måde Maricha håndterer både de sjove udfordringer men også dem, som til tider kan være svære.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i hendes hænder. Maricha er imødekommende, smilende og virkelig god til at forklare tingene, så man forstår det. Hun er så skarp til at få det formuleret så det lander hos alle.

Jeg er en person som nogen gange skal have et lille spark bag i, en lille kærlig skideballe med på vejen og andre gange skal jeg aes med hårene, og hun fanger hver gang hvordan tingene skal siges.

Inden jeg tilmeldte mig, frygtede jeg, om jeg kunne. Men skal det være en frygt der afholder dig?

Jeg er så glad for, at jeg valgte at tage springet. Den ro det giver en indeni er fantastisk og hvem vil ikke gerne leve sit liv fuldt ud og lykkeligt på alle parametre?

Henriette

Her er fagligheden i orden

Det der er allerbedst ved Maricha er, at hun har fagligheden og baggrunden i orden

Jeg kommer selv med en akademisk baggrund, så det er rart at blive mødt på det plan.

Og Maricha  er super god til mennesker. Både uddannelsesmæssigt og helt generelt.

Rart og trygt at vide, at hvis (når) der dukker noget op fra tidligere, som gør en sårbar og skrøbelig, så ved man, at man er i trygge hænder.

Kasper

Jeg fandt meningen med livet

Jeg har været der i mit liv, hvor det var svært at se lyset og finde mening med livet og lysten til at være her.

De sidste halvanden år på Unikum med masser af læring har gjort forskellen, og nu sidder jeg så her med en følelse af dyb taknemmelighed, masser af kærlighed, lyst til livet og et positivt syn på fremtiden.

Maricha bliver ved med at løfte, hjælpe, støtte og tro på folk. Så af hele mit hjerte TAK – BARE TAK.

Susanne

Udtalelser

Overbygning clairvoyance uddannelsen

Hjælper din unikke spiritualitet frem

Det er helt unikt at gå hos Maricha, fordi du møder så mange forskellige mennesker med hver deres unikke specielle spiritualitet, og dette hjælper Maricha frem i den enkelte.

Det er min “Hogwarts”, min troldmandsskole.

Når du træder ind af døren ved du, at “her kan alt lade sig gøre”. Og når du forlader skolen igen, er det med ny viden og nye evner, der “rocks your world”.

Maricha er sød, venlig, sjov og en hjertevarm underviser. Hun overlader et ypperligt ansvar til den enkelte om at se sig selv udefra, og tage ansvar for sin egen udvikling. Gør du det, er hun altid parat til at hjælpe dig videre og står med åbne arme. gør du ikke det, venter hun med respekt, til du er klar; til at komme videre, til at tage springet. Hvis du vil videre.

Her er ingen falske forhåbninger. Kun iøjefaldende guidning, der vil dig det bedste.

Ida Setterberg

Magi, der virkelig flytter noget

Ny indsigt i dit human design / the human matrix, kombineret med alt det kendte, det nye og det oversete. Nye clairvoyante måder, metoder og magi, der virkelig flytter noget.

Det er ganske enkelt fantastisk at gå et lag dybere og begynde at kunne se helheden i det store puslespil, der fører frem til hvem du er i krop, sind og sjæl, historien i det, din valgte lærdom, din mission denne gang hernede og de muligheder, der dermed åbner sig for dig.

Hvor meget du egentlig kan med dine medfødte evner, når de genaktiveres. Det er en fantastisk rejse ind i dit egentlige selv.

Flemming

Det er VILDT

Vi arbejder med nye metoder, og dykker dybere ind i vores sjæls mission og vores evner.

Vi lærer at håndtere de mønstre, der forhindrer os på vores vej, og som ikke var en del af aftalen fra start. Sjæl, sind, krop og herkomst har været de store emner indtil videre.

Jeg glæder mig bare til endnu mere af det.

Trine Jensen

Lyst til mere?

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at høre mere fra min verden. 

Jeg viser respekt for din indbakke.